پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۰۹۶۴
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۱۴ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

مجید ناظم پور می گوید درست است که شرایط بد اقتصادی زندگی هنرمندان و همه مردم را تحت تاثیر قرار داده است ولی وظیفه یک هنرمند این است که در هر شرایطی آثار ماندگار خلق کند.
مجید ناظم پور آهنگساز و نوازنده عود در گفتگو با خبرنگار موسیقی دیباچه درباره فعالیت های جدید خود گفت: هم اکنون در تدارک و برنامه ریزی برای انتشار آلبوم جدیدم هستم که این اثر تکنوازی ساز عود است که من مجموعه ای از تکنوازی عود با اجرای خودم داشتم که دوباره این آثار را تنظیم کردم و قرار است به صورت یک آلبوم منتشر شود. تمامی کارهای این اثر موسیقایی انجام شده است و منتظر هستم شرایط بهتر شود تا این اثر را روانه بازار موسیقی کنم.

آلبوم تکنوازی عود منتشر می‌شود | هنرمند باید در هر شرایطی آثار ماندگار خلق کند | هنرجو توان پرداخت شهریه ندارد؛ مجبور شدم آموزشگاه خودم را تعطیل کنم

این آهنگساز در ادامه بیان کرد: شرایط پیش آمده در تاریخ موضوع جدیدی نیست زیرا اگر زندگی نامه افراد مهم را بخوانیم می بینیم که در طول تاریخ مردم همیشه با بیماری یا جنگ های مختلف دست به گریبان بودند ولی مهم این است که در این شرایط بحرانی بتوانیم بهترین آثار را خلق کنیم. درست است که این بیماری و شرایط بد اقتصادی زندگی هنرمندان و همه مردم را تحت تاثیر قرار داده ،ولی وظیفه یک هنرمند این است که در هر شرایطی آثار ماندگار خلق کند. من در این مدت در زمینه روانشناسی و موسیقی پژوهش کردم زیرا این شرایط زمینه ای را فراهم کرده است تا هنرمندان بتوانند اطلاعات خود را در زمینه های مختلف افزایش دهند. همچنین قصد دارم پژوهش هایی که در زمینه موسیقی انجام دادم در شرایط مناسب به صورت یک کتاب منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار دهم.
این نوازنده عود افزود: هنرمند نباید بیکار باشد و در هر شرایطی باید به فعالیت خود ادامه دهد. رسالت هنرمند این است که جامعه را به کمک اثر خود شاداب و سر زنده نگه دارد. من در این دو سال آثار مختلفی را در فضای مجازی منتشر کردم و اجراهای زنده را در اینستاگرام برگزار کردم زیرا معتقدم باید در کنار مردم باشیم و با آثار متنوع روحیه مردم را شاد کنیم. همچنین در فضای مجازی برنامه های آموزشی و پژوهشی منتشر کردم تا همه بتوانند استفاده کنند. هنرمند باید خودش را با هر شرایطی تطبیق دهد و اهداف خود را براساس شرایط موجود پیش ببرد.
او در ادامه درباره وضعیت هنرجویان خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت آموزش خوب نیست زیرا به خاطر شرایط بد اقتصادی بسیاری از هنرجویان نمی توانند در کلاس ها ثبت نام کنند زیرا توان پرداخت شهریه ها را ندارند. من خودم مجبور شدم فعلا آموزشگاه را تعطیل کنم زیرا در بحران کرونا مجبور بودیم مالیات هم بدهیم و به همین دلیل مجبور شدیم تا مدتی آموزشگاه را تعطیل کنیم و به صورت آنلاین کلاس ها را برگزار کنیم. موضوع دیگر این است که در فضای مجازی هر کسی از راه می رسد خودش را استاد موسیقی معرفی کند و با استفاده از تبلیغات شروع به آموزش می کند. متاسفانه خیلی ها چون آگاهی ندارند در کلاس های این افراد شرکت می کنند و به بیراهه می روند. متاسفانه فضای مجازی به اشتباه بعضی افراد را معروف می کند و این موضوع به موسیقی آسیب زده است.

آلبوم تکنوازی عود منتشر می‌شود | هنرمند باید در هر شرایطی آثار ماندگار خلق کند | هنرجو توان پرداخت شهریه ندارد؛ مجبور شدم آموزشگاه خودم را تعطیل کنم
این هنرمند تاکید کرد: به عنوان عضو کوچکی از جامعه هنری از وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی می خواهم که واقع بینانه به موسیقی نگاه کند زیرا موسیقی مانند آب و غذا نیاز یک جامعه است و اگر اهمیت این موضوع را بداند اقدامات بهتر برای موسیقی انجام می دهد.‌ وزیر ارشاد باید جایگاه موسیقی را بشناسد و بداند موسیقی می تواند در شرایط بحرانی روحیه جامعه را حفظ کند. به عنوان مثال موسیقی در دورا دفاع مقدس نقش مهمی در میهن پرستی مردم داشت در نتیجه باید از این هنر حمایت شود.
وی در پایان گفت: همچنین باید از موسیقی جدی که انسان را به تفکر وادار می کند حمایت شود. موضوع مهم دیگر این است که در دولت جدید حتما به موضوع کپی رایت توجه شود زیرا در همه جای دنیا قانون کپی رایت وجود دارد ولی در کشور ما به راحتی یک اثر را دانلود می کنند و زحمات چند ساله هنرمند از بین می رود.
گفتگو از غزاله سعادتی

برچسب ها: مجید ناظم پور
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار